Sponsor Olduğumuz StartupTeknoloji Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması Gerçekleşti

Sponsor Olduğumuz StartupTeknoloji Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması Gerçekleşti

StartupTeknoloji Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması 19 Ağustos’ta Gerçekleşti! Sponsorlar arasında yer alan Classest, etkinlikte girişimcilik ekosistemiyle bir araya geldi. 

Etkinlikten Göze Çarpanlar

StartGate ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Classest'ı temsilen Fatih Koca, Tuğba Bayraktar Koca ve Busena Çelik Zümbül yer aldı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlikte Fatih Koca, Classest'ın geçmişten bugüne hızla büyüyen ve gelişen başarı hikayelerini anlattığı bir konuşma gerçekleştirdi.


Keyifli bir kahvaltı konseptiyle başlayan etkinlikte Classest ile iş birliği potansiyeli olan şirket temsilcileriyle görüşmeler yapıldı. Global bir eğitim teknolojisi platformu olma yolunda ilerleyen Classest'a yatırımcılar ve girişimcilik ekosistemi paydaşları tarafından yoğun ilgi duyuldu.


Busena Çelik Zümbül, etkinlik esnasında yapılan yayınlar ve röportajlarla izleyicilere Classest hakkında önemli bilgiler verdi. Busena Çelik Zümbül, konuşmasında Classest'ın ulusal ölçekte elde ettiği başarıları, eğitimin geleceğine baktığı vizyonunu ve gelecek hedefleri hakkında önemli konulara değindi.


Bu değerli organizasyonu gerçekleştiren StartupTeknoloji ekibine, organizasyon yöneticisi İsa Uysal'a ve İlker Elal'a teşekkür ediyoruz. Ayrıca Classest ekibini ağırlayan StartGate ekibine teşekkür ediyoruz.