Konya'da EdTech Step Up Etkinliğinde Yer Aldık

Konya'da EdTech Step Up Etkinliğinde Yer Aldık

Kapsül Teknoloji Platformu bünyesinde, Konya Büyükşehir Belediyesi girişimcilik dünyasındaki isimlerle girişimciliğe meraklı bireyler girişimcilik ve inovasyon içerikli Step Up programında buluştu.

Sahnede Yer Aldık 

Konuşmacılar arasında yer alan kurucularımızdan Fatih Koca, katılımcılara Classest markasının başarı hikayesini anlattı. Fatih Koca, Classest'ın doğduğu ilk günlerden günümüze kadar geçen sürede hangi aşamalardan geçildiği, hangi kilometre taşlarının aşıldığı ve büyüyen marka gücünün etkisi hakkında bilgiler verdi. 


Etkinlikten Göze Çarpanlar

8.si gerçekleştirilen Step Up’da EdTech (eğitim teknolojileri) alanını odağına aldı. Eğitim sektöründeki teknolojik gelişmelerin hızla ilerlediği günümüzde, eğitim teknolojisi girişimleri, öğrenme süreçlerini dönüştüren ve daha erişilebilir hale getirmekte kritik bir rol oynamaktadır. Step Up serisinin bu adımında ETZ ve TeacherX platformlarının kurucusu Dr. Işıl Boy Ergül ile “Yeni eğitim yaklaşımları ve teknolojik yenilikler” konuları, Eğitim Teknolojileri Uzmanı, Dijital Kitap Yazarı Çağatay Çakmak ile de “Dijital kitaplar, oyunlar ve ötesi” konuları ele alındı.


Kapsül Teknoloji Platformu Nedir?
Kapsül Teknoloji Platformu, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2021 yılında kurulmuştur. 2022 yılında Zindankale Yerleşkesinde faaliyetlerini sürdüren Kapsül Teknoloji Platformu, tarihi Konya Surlarını da içinde barındırarak 4000 m2 çalışma alanıyla faaliyetlerine devam etmektedir.