Hazine Sensin Podcast Serisinde Yer Aldık

Hazine Sensin Podcast Serisinde Yer Aldık

Startup ekosisteminde önemli yere sahip olan iş danışmanı ve girişimci mentoru Mine Tezer'in her hafta Pazar günü yayınlanan "Hazine Sensin" isimli podcast serisinin 14. bölümüne (12 Eylül 2021) kurucular olarak konuk olduk. 

Söyleşiyi buradan dinleyebilirsiniz:



Bölüm açıklamasında şu ifadeler yer alıyor:

Sevgili Tuğba Bayraktar Koca ve Fatih Koca, çocukları olduktan sonra onların ilerideki eğitim hayatlarını düşününce kolları sıvayıp, bu alanda girişimci olmuş, Özgün Eğitim Platformu Classest kurucuları başarılı bir çift. Neden özgün olduğunu dinleyince fark edeceksiniz. O yüzden bilmeyenlere sürpriz olsun. Bu hafta sadece Classest eğitim platformunu konuşmadık. Tabii ki hayata dair keyifli bir sohbet yaptık. Tuğba hanımın iki çocuk annesi iken kadın girişimciliğe nasıl başladığından, Fatih Bey'in bir biyolog olmasına rağmen nasıl grafik tasarımcılığına ve sonra girişimci olmaya merak sardığına kadar daha birçok konuyu konuştuk. O zaman lafı daha fazla uzatmadan sizleri Podcast yayınımızla baş başa bırakalım. Sevgili Tuğba ve Fatih gönülden teşekkürler.


Hazine Sensin hakkında:

İnsandan, hayattan, iş dünyasından, eğitimden, teknolojiden, girişimcilikten ve yaratıcılık gibi birçok konuyu ele aldığımız ve içimizdeki hazinelere yolculuk yapılan bir yayın serisi. Mine Tezer, size bu yolda eşlik etmiş olacak.