ETZ'nin Yeni Ofisini Ziyaret Ettik

ETZ'nin Yeni Ofisini Ziyaret Ettik

Kurucu ortağımız Fatih Koca, Türkiye’de eğitim ve teknoloji dünyasını bir araya getiren ETZ'nin yeni ofisinde kurucular Dr. Işıl Boy Ergül ve Erol Ergül ile bir araya geldi. 

Görüşmede, sektörel konular ve Türkiye'de eğitim teknolojileri alanında beklenen gelişmeler hakkında konuşuldu.


ETZ Nedir?

Eğitim Teknolojileri Zirvesi (ETZ): 10 yıldır Türkiye’de eğitim ve teknoloji dünyasının paydaşlarını bir araya getiren en büyük eğitim teknolojileri zirvesidir.


Dr. Işıl Boy Ergül Kimdir?

Dr. Işıl Boy Ergül, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünde, yüksek lisansını Eğitim Teknolojileri üzerine Manchester Üniversitesinde, doktora eğitimini ise Bahçeşehir Üniversitesinde Eğitim Teknolojileri üzerine tamamlamıştır. 10 yılı aşkın süredir Türkiye’de ve yurt dışında eğitim teknoloji alanında çeşitli eğitimler veren Işıl Boy Ergül, 2006- 2019 yılları arasında Yıldız Teknik Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalışmış, 2013-2014 yılları arasında YTÜ Rektör Yardımcısı Bilişim Danışmanı olarak görev yapmıştır. 2012-2019 yılları arasında İngiltere’de Kent Üniversitesinde yaz aylarında Pilgrims Teacher Training bünyesinde öğretmen eğitimleri vermiştir. 2014 yılından beri Eğitim Teknolojileri Zirvesi’ni düzenlemektedir. 2015 yılında Apple Seçkin Eğitmen seçilen Işıl Boy Ergül, 2020 yılında e-öğrenme çözümleri sunan Aron Teknoloji’yi ve TeacherX öğretmen eğitimi platformunu kurmuştur.