Classest Sahne XL'ta!

Classest Sahne XL'ta!

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM), pandeminin bütün dünyayı etkisi altına aldığı 2020 yılının üçüncü Sahne XL’ını yılın son ayında gerçekleştirdi. Pandemi nedeniyle sanal ortamda yapılan etkinlik alanında bir ilk oldu. Girişimci ile yatırımcının bir araya getirildiği en büyük etkinlik olan BTM Sahne XL’nin açılış konuşmasını İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç yaptı.

2305 kişinin katıldığı etkinlikte Classest adına Fatih Koca'nın gerçekleştirdiği tanıtım sunumunda Classest'ın eğitim vizyonu ve başarılarından bahsedildi. Sunum sonrası Classest iletişim kanallarına sayısız tebrik mesajı ve paylaşımlar geldi. 

Ana teması “Potansiyelini Yansıt” olan etkinliğin sunumunu teknoloji yazarı Ahmet Can Şit gerçekleştirdi. Keynote Spiker olarak etkinlikte yer alan Serdar Kuzuloğlu, “Dijitalleşen Dünyada Korona Günlükleri” başlıklı bir sunum yaptı. Etkinlikte ayrıca E-Spor girişimciliği üzerine düzenlenen panelde de Sinan Güler, Kaan Kural ile Engin Sever birer konuşma yaptı.

Etkinliğin kaydını buradan izleyebilirsiniz: 


BTM; İstanbul Ticaret Odası tarafından yenilikçi iş fikirlerinin ticarileşerek ülkemize katma değer sağlaması amacıyla bir vakıf olarak kurulmuştur. 

BTM Girişimler sayfasından da detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz: https://btm.istanbul/girisimler/classest

Kaynaklar: E-girişim, Dünya, Hürriyet