Classest, MomTalks 2023 Eğitim Sponsoru

Classest, MomTalks 2023 Eğitim Sponsoru

Classest, Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı uzman - ebeveyn buluşma platformu olan MomTalks’ta sahne alıyor. 

MomTalks, Türkiye İçin Önemli Bir Fırsat

Ebeveynlik, evlatlara iyi bir gelecek sunabilmek için çaba sarf edilen ve bir ömür boyu süren bir serüvendir. MomTalks, bu serüven içerisinde geleceğe emanet edilecek çocukları yetiştirebilmek için en doğru bilgileri ve en doğru tavsiyeleri ebeveynlere ulaştıran çok özel bir platformdur. MomTalks, sayısız sorumlulukları altında ebeveynlere hızla değişen dünyayı okumaları için harika bir fırsat sağlıyor. 

Türkiye'nin Önemli Yüzleri MomTalks'ta Buluşuyor

MomTalks, geçmiş etkinliklerinde Doğan Cüceloğlu, Özgür Bolat, Yankı Yazgan, Şermin Yaşar, Mümin Sekman, Sinan Canan, Azra Kohen, Elif Çakır gibi alanlarında uzman kişileri ve Nil Karaibrahimgil, Esra Akkaya ve Doğa Rutkay gibi ünlü sanatçıları ağırladı. 

Aile Temel Taşımız

Hepimiz biliyoruz; Geleceğin temelleri, ailede atılıyor bu sebeple de ailelerimize yatırım yapmamız çok önemli. Onurlu, aydın, çalışkan ve başı dik nesiller yetiştirmek için aile en temel taşımız.

Gelecek aileden başlar” diyen MomTalks, bu yıl 6 Mayıs’ta Grand Pera’da ziyaretçilerini bekliyor. ❤️

Bu Yıl Konuşulacak Başlıca Konular

  • Geleceğin Eğitimi, Eğitimin Geleceği
  • Korku Çağında Çocuk Yetiştirmek
  • Üçüncü Ebeveyn: İlişki
  • Akran Zorbalığı ve Koruyucu Faktörler
  • Çocukta Rezilyans ve Ebeveyn Tutumları

Etkinlik, Hibrit Şekilde Gerçekleşecek

Etkinlik, fiziksel ve online olarak hibrit formatta gerçekleştirilecek. Biletler için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz: Biletino

Etkinlik hakkında detaylı bilgilere momtalks.com.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

Eğitim Sponsoru Classest Oturumu

Classest, Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı uzman - ebeveyn buluşma platformu olan MomTalks’ta sahne alıyor. 

MomTalks’un 7. yılında "Geleceğin Eğitimi ve Eğitimin Geleceği" başlıklı oturumda Classest kurucuları Tuğba Koca ve Fatih Koca ile birlikte Dr. Ayşegül Liman Kaban yer alacak. Türkiye'deki ebeveyn odaklı birçok seçkin marka ile birlikte Classest, MomTalks 2023'ün sponsorları arasında yer alıyor. 

Classest, Microfon ve MomTalks İle Özel Destek İçin İş Birliği

Aynı anda fiziksel olarak Beyoğlu Grand Pera’da ve online ortamda gerçekleşecek bu hibrit etkinliğe Türkiye’nin tüm bölgelerinden yoğun katılım gerçekleştirilmektedir. Depremden etkilenen ebeveyn ve eğitimcilere özel ücretsiz katılım hakkı sağlanacaktır. Bu özel haktan yararlanmak için Microfon’a başvurabilirsiniz.

Classest, Bir Dersten Fazlası