Zeynep İşman'ın Sunumuyla Ebeveynlere Yönelik Sohbetler

Zeynep İşman'ın Sunumuyla Ebeveynlere Yönelik Sohbetler

Classest velileri arasında da yer alan değerli ebeveynimiz Milliyet Gazetesi Aile ve Çocuk köşe Yazarı Zeynep İşman ile her ay Instagram hesabımızda, alanında uzman kişilerle bir araya gelerek eğitime, ebeveynliğe ve çocuklarımız için daha iyi bir geleceğe dair sohbetler gerçekleştirecek.

22 Aralık Perşembe akşamı 21:00’de ilk sohbetimizi sayın Prof. Dr. Cem Balçıkanlı ile yayınlandı. Çok şey öğreneceğimiz bu canlı yayının tekrarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Gündemler:

🌟 Yabancı dil öğrenmek isteyenler nereden başlamalı? 

🌟 Dil öğreniminde web teknolojilerinin yararları nelerdir? 

🌟 Bilgisayar oyunları dil öğreniminde etkili midir?

🌟 Uzaktan eğitimle yabancı dil öğrenmek mümkün müdür?

Canlı yayınlarımızı kaçırmamak ve yeni gelişmelerden haberdar olmak bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Zeynep İşman

1981 İstanbul doğumlu Zeynep İşman, iletişim uzmanı, Milliyet Gazetesi yazarı, ebeveyn koçu, Etkili Anne/Baba Eğitmenidir.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, meslek hayatına gazetecilikle başlamıştır. Ardından farklı ajans ve kurumlarda iletişim ve medya direktörlüğü yapmıştır.

Halen Psikoloji Yüksek Lisans eğitimini sürdürmektedir. 2017 yılından bu yana, Ebeveyn Koçlugu yapmakta, aynı zamanda Thomas Gordon Academy onaylı Etkili Anne/Baba eğitimleri vermektedir.

Milliyet Cumartesi ekinde ve milliyet.com.tr’de Birlikte Büyüyoruz adındaki sayfası ve hesabı ile ebeveynlerle buluşmakta, çocuk ve aileye dair farklı konularda uzmanlarla bir araya gelmektedir.


Prof. Dr. Cem Balçıkanlı

Cem Balçıkanlı, Eğitim kategorisinde eserler yazmış bir yazardır. 

Yabancı Dil Öğretiminde Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı kitabının yazarıdır. Cem Balçıkanlı kitapları; Anı Yayıncılık aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur. 

Cem Balçıkanlı tarafından yazılan son kitap "Yabancı Dil Öğretiminde Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı", Anı Yayıncılık tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.