YKS 2024 Öğrencilerimize Mesajımız

YKS 2024 Öğrencilerimize Mesajımız

Değerli Classest Öğrencilerimiz,


YKS hazırlık sürecinde birçoğunuz ile 9. sınıftan bu yana dolu dolu bir serüven geçirdik. Bu süreçte ilk günden bu yana sizi genç bir fakülteli öğrenci olarak hayal ettik. Olgun yaşlarınıza giden yolculuğunuzda her zaman en büyük destekçilerinizden birisi olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 


Bu uzun serüvenin sonunda sınav zamanımız geldi. Yolcuğumuz boyunca gösterdiğiniz değerli çalışmalar için hepinizi yürekten kutluyoruz. YKS günü yaklaştıkça, heyecanınızın ve belki de biraz kaygınızın arttığını biliyoruz. Bu duyguların hepsi çok normal ve hepimizin yaşadığı hisler. Sınavın ardından sizinle birkaç içten düşüncemizi ve tavsiyemizi paylaşmak istiyoruz.


Öncelikle, YKS süreci boyunca sergilediğiniz disiplin ve özveri gerçekten takdire şayandı. Özel derslerinize zamanında katılımınız, ödevlerinizi günü gününe teslim etmeniz ve bunları gençliğinizin tadını çıkartırken yapabilmeniz harikaydı. Çalışmalarınızın, deneme sınavlarının, konu tekrarlarının ve çözümlediğiniz sayısız testin ne kadar emek gerektirdiğini biliyoruz. Bu süreçte bazen yoruldunuz ve biliyoruz ki asla pes etmediniz. Evet şimdi bu emeğin karşılığını alma zamanı.


Bu sınav için elinizden gelenin en iyisini yapacağınızı ve şansınızın da bol olacağını biliyoruz. Her ne olursa olsun, bu süreçte kazandığınız bilgi ve deneyimlerin size hayatınız boyunca faydalı olacağını unutmayın. Unutmayın bu sınav sadece bir adım, hayatın kendisi ise uzun bir yolculuk. Bu güzel yolculuğunuzun tadını çıkarın.


Başarınız bizim için büyük bir gurur kaynağı. Hepinizin bu sınavdan alnınızın akıyla çıkacağına yürekten inanıyoruz. Sınav sonrası dinlenmeyi ve kendinizi ödüllendirmeyi ihmal etmeyin. Güzel bir yaz tatili sizi bekliyor. Hayatın tadını çıkarın ve gelecek planlarınıza odaklanın. İnanın ki her birinizin parlak bir geleceği var ve bu yolda bizler her zaman yanınızda olacağız.


Bahtınız açık, şansınız bol olsun!


Sizi çok seviyoruz,

Classest Ekibi