Para Dergisi'nde 33 Startup Kadını Arasında Kurucularımızdan Tuğba Koca'ya Yer Verildi

Para Dergisi'nde 33 Startup Kadını Arasında Kurucularımızdan Tuğba Koca'ya Yer Verildi

Para Dergisi'nde Türkiye'yi Geleceğe Taşıyacak 33 Startup Kadını arasında Classest kurucu ortağı Tuğba Bayraktar Koca da yer aldı.

Türkiye'de yayınlanan ekonomi dergisi Para'nın 10. sayısında "Türkiye'yi Geleceğe Taşıyacak 33 Startup Kadınının Milyon Dolarlık Yol Haritası" başlıklı bir haber yayınlandı. Bu bölümde yayınlanan startup kadınları arasında Tuğba Bayraktar Koca'nın da yer alması Classest ailesi adına gurur verici oldu.

"Kitlesel Fonlamayla Yatırım Aldı" başlığıyla ayrılan bölümde Tuğba Bayraktar Koca, hedefinin "Classest adını tüm dünyaya duyurmak" olduğunu ifade etti.

Dergide yer alan haberin bir kısmını buradan bulabilirsiniz:

Tuğba Bayraktar Koca, Classest’ın kurucu ortağı. Girişim; öğrenci için en uygun öğretmenin belirlenerek online ortamda özel derslerin verildiği, öğrenci, öğretmen ve veli arasındaki tüm aksiyonların tek bir çatı altından yürütüldüğü bir eğitim platformudur. Tüm eğitimler, sanal sınıflarda veriliyor. “Öğretmenlerimiz, akademik ve profesyonel geçmişleri yönünden önemli başarılara sahipler. Canlı dersler, ödev sistemi, rehberlik hizmeti ve daha fazlası öğrenciye uygun olarak belirleniyor.” diyen Koca, akıllı öğretmen belirleme teknolojisi ile öğrenci için en uygun öğretmenleri belirlediklerini ifade ediyor. Yüz yüze eğitimden fazlasını sunduklarını belirten Koca, “Fonbulucu kitlesel fonlama platformu ile 2021 Ekim sonunda yatırım alarak Türkiye’nin kitlesel fonlama ile yatırım alan ilk eğitim teknoloji girişimi olduk. Bu yatırım sonrası Classest 507 ortaklı bir A.Ş.’ye dönüştü. Bu yatırım sonrası organizasyon yapımızı güçlendirmek ve ekibimizi büyütmek için çalışmalarımızı sürüdürüyoruz. 2022 yılının son çeyreğinde hedefimiz global pazarlara açılarak Classest adını tüm dünyaya duyurmak.”

Kaynak: Para Dergisi 10. Sayı