Öğrenci Velimiz Alim Küçükpehlivan'ın Sözleriyle: Neden Classest?

Öğrenci Velimiz Alim Küçükpehlivan'ın Sözleriyle: Neden Classest?

Merhaba! Bugün öğrenci velimiz olan ünlü iş insanı Başarsoft Kurucu Ortağı ve CEO'su Alim Küçükpehlivan'ı ağırlıyoruz. 

Alim Küçükpehlivan ve oğlu Ege, yaklaşık 1 yıldan bu yana Classest'tan hizmet almaya devam etmektedir. Classest'ta bir öğrenci velisi olarak deneyimlerini ve düşüncelerini bizlerle paylaşan Küçükpehlivan, iyi bir başlangıç yaptıklarından, Classest'ın yakın gelecekte farklı ülkelerde de faaliyet gösterebilecek yapıda olduğundan ve kendisinin de kişisel olarak Classest'a yaptırım yapmak istediğinden bahsetti.


Merhabalar. İsmim Alim Küçükpehlivan. Bilgisayar Mühendisiyim ve Başarsoft'un kurucu ortağıyım. 
Benim Classest'la tanışma şeklim oğlum Ege için ders desteği ararken okuldaki bir değerli hocamdan aldığım bir isimle oldu. 
Özellikle Classest'ın online olması, zaman kaybını ortadan kaldırması ve çok esnek olması sebebiyle hızlı bir, iyi  bir başlangıç yaptık. Aynı zamanda sadece ders değil, arka planda destek de var Classest'ta. Öğrencinin psikolojisini, öğretmenlerin uyumunu yöneten ve düzenli bir feedback (geri bildirim) oluşturan bir mekanizmayla çalışıyor Classest. Dolayısıyla kişiselleştirilmiş bir mekanizma diyebiliriz. Bu, geleceğin eğitim dünyasında da herkesin kendi hızında ve kendi öğrenme tekniğinde öğrenmesiyle gelişeceğini düşündüğümüz önemli bir yaklaşım. Ve Classest, şimdiden bunu sunabiliyor
Dolayısıyla Classest gelecekte de büyüyerek hızlı bir şekilde yeni kullanıcılara, yeni mecralara ve yeni ülkelere de açılabilecek bir yapı diye görüyorum.
Biliyorsunuz insanların bazısı içine kapanık, bazısı devamlı konuşmak ister. Sınıfta her cins öğrenci olur. Bunu yönetebilmek çok zordur, öğretmen için. Fakat bire bir eğitimlerde ve gayet hesaplı bir mekanizmayla bu hizmet size ulaştırıldığında; daha etkin, daha hızlı, daha kaliteli bir eğitim alma şansınız olur. Classest'ı burada ciddi anlamda önerebilirim, yeni eğitim imkanı arayanlara.
Aynı zamanda ben kendim de bir küçük angel investor (melek yatırımcı) sayılırım. Birkaç küçük yatırımım da olmaya başladı. Classest'a da kişisel olarak yatırım olacak.
Başarılı bir gelecek diliyorum Classest'a. Ve kurucusu Fatih kardeşime uzun süre olabildiğince bir danışmanlık desteği verdim. Umarım kendisi bunun da faydasını görür ve Classest'ı daha iyi yerlere getirir. 


Aşağıdaki videodan bu söyleşiyi izleyebilirsiniz: