Mono'daki Classest Avantajlarını Kaçırmayın!

Mono'daki Classest Avantajlarını Kaçırmayın!

Yeni nesil ödeme sistemlerinin ve iletişim mecralarının her geçen gün çoğaldığı bu dönemde biz harika bir loyalty (sadakat) app ile tanıştık ve sunduğu fırsatlar ile sizi de bir araya getirmek istedik. 🤝

Mono ile sadece seçtiğin markalardan sana özel bildirimler alır ve okuduğun her bildirimde MonoPuan kazanabilirsin. MonoPuanlarını cüzdan açarak nakite çevirebilir, kat ve kat değerli hale getirip markalarda geçerli indirim koduna dönüştürebilir veya istersen sivil toplum kuruluşlarına bağışlayabilirsin. 🙏

Mono’da bildirim almak istediğin marka tercihlerini "Markalar" menüsünde "İzinlerim" adımından istediğin zaman güncelleyebilirsin. 

Hemen bu bağlantıyı kullanarak sen de telefonuna Mono'yu indirebilirsin: 

Mono İndir


Mono Nedir?

Mono ile sadece seçtiğin markalardan sana özel bildirimler alır ve okuduğun her bildirimde MonoPuan kazanabilirsin. MonoPuanlarını cüzdan açarak nakite çevirebilir, kat ve kat değerli hale getirip markalarda geçerli indirim koduna dönüştürebilir veya istersen sivil toplum kuruluşlarına bağışlayabilirsin.

Bildirim almak istediğin marka tercihlerini markalar menüsünde izinlerim adımından istediğin zaman güncelleyebilirsin.

Puanlarımı Nakite Nasıl Dönüştürebilirim?

MonoPuanlarını nakite dönüştürmek için ilk olarak MonoCüzdan açman gerekmektedir. MonoCüzdan tamamen ücretsizdir ve QNB Finansbank güvencesiyle çalışır. Banka müşterisi olmasan bile gelecek doğrulama kodu ile hemen cüzdan hesabını açabilir ve MonoPuanlarını kolayca nakite dönüştürebilirsin.

Puanlarını nakite dönüştürmek istersen her 1000 MonoPuan, 1 TL değerinde dönüşür. Ancak indirim koduna dönüştürürsen örneğin 1000 MonoPuan ile 200 TL değerinde indirim kodu alabilirsin.

Puanlarımı İndirim Koduna Nasıl Dönüştürebilirim?

Kampanyalar menüsünden, İndirim Kodu sekmesine tıklayarak yüzlerce markanın içerisinden ihtiyacına uygun indirim koduna, MonoPuanlarınla sahip olabilirsin. 

Puanlarımı Nasıl Bağışlayabilirim?

Ana sayfanda yer alan Puanlarını Bağışla sekmesinden, birçok sivil toplum kuruluşuna MonoPuanlarını bağışlayarak kullanabilirsin.

Markalar Menüsü Nedir?

Tarzına, zevkine ve ihtiyacına uygun seçtiğin markaların sana özel bildirimlerine, MonoKart kampanyalarına, mağaza lokasyonlarına veya senin için sağladığı diğer hizmetlere Markalar Menüsü ile tek bir uygulama üzerinden erişebilir, sevdiğin markaları kolaylıkla takip edebilirsin.

MonoCüzdan Nedir?

Ömür boyu ücretsiz bir cüzdan olarak MonoCüzdan farklı, akıllı ve çevreci! Cüzdanım menüsünden cüzdanını hızlıca açabilir, sanal kartını ücret ödemeden oluşturabilirsin.

MonoCüzdan ile Ne Yapabilirim?

  • İstediğin kadar para yükleyip, planladığın kadar harcayabilirsin.
  • Mastercard altyapılı kartınla internette ve tüm iş yerlerinde güvenle ödeme yapabilirsin.
  • Alışverişlerinde anında para iadesi kazanıp, indirim fırsatlarından yararlanabilirsin.
  • Faturalarını ödeyebilir veya dijital kod satın alabilirsin.
  • Banka hesabın olmasa bile para transferi yapabilir, 7/24 ücretsiz para gönderip alabilirsin.

MonoKart Nedir?

Geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen farklı, akıllı ve çevreci MonoKart ile alışverişlerinde avantajlarla dolu kampanyalar ile bol bol nakit iade kazanabilir, yapacağın işlemlerde komisyon ödemezsin. Ayrıca kart aidatı gibi masrafları düşünmene gerek kalmadan alışverişin keyfini çıkarırsın.

Mono Kampanyaları Nedir?

Kampanyalar menüsünde birçok markanın indirim kodu veya nakit iade kampanyalarını görüntüleyebilirsin.

İndirim Kodu Kampanyaları Nedir?

MonoPuanlarını markada geçerli indirim koduna dönüştürebilirsin. Aldığın indirim kodlarını ilgili markadan alışveriş yaparken ödeme adımında kolayca kullanabilirsin.

MonoKart Kampanyaları Nedir?

MonoKart'ın ile yapacağın alışverişlerde bol bol nakit iade kazanabilirsin. Nakit iadelerin markalar tarafından, koşullarda belirtildiği zaman cüzdanına transfer olur.

Hesabım Menüsü Nedir?

Sevdiğin markalardan sana en uygun bildirimi almak için Hesabım Menüsünden bilgilerini ekleyebilir, Arkadaşını Davet Et sekmesinden arkadaşlarını Mono'ya davet ederek, davet ettiğin her arkadaşın için MonoPuan kazanabilirsin. Uygulama ayarlarına ve uygulama bilgilerini de kolaylıkla buradan erişebilirsin.