MomTalks'ta Classest Rüzgarı

MomTalks'ta Classest Rüzgarı

MomTalks’un eğitim sponsoru Classest, Grand Pera’daki etkinliğin gözde kuruluşlarından birisi oldu. Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı ebeveyn - uzman buluşma platformu MomTalks’un 2023 etkinliğinde Classest kurucuları “Eğitimin Geleceği ve Geleceğin Eğitimi” başlıklı oturumda söyleşi gerçekleştirdiler.

Söyleşinin moderatörü Milliyet yazarı Zeynep İşman’dı. Ayrıca söyleşiye eğitim teknolojileri uzmanı Ayşegül Liman Kaban değerli tecrübesi ve sözleriyle eşlik etti.

Fuaye alanında yer alan Classest standında da ziyaretçileriyle buluşan ekibimiz dopdolu bir etkinlik geçirdi. Etkinliğe Classest bazı velileri ve öğretmenleri de katılım gösterdi. Onlara ekip olarak gönülden teşekkür ediyoruz. 💙

Classest olarak MomTalks’un mimarları değerli akademisyen ve yazar Dr. Bahar Eriş’e ve değerli gazeteci ve yazar Zeynep İşman’a çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca MomTalks etkinliğinin gizli kahramanlarına ve tüm katılımcılara ilgileri ve destekleri için teşekkür ediyoruz.

Yayının tekrarını izlemek isteyenler için online bilet satışları devam etmektedir. Biletlere bu bağlantıdan erişebilirsiniz: https://biletino.com/tr/e-m2j/momtalks-2023