LGS Soruları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı

LGS Soruları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı

Nihayet LGS hazırlık öğrencilerimizin yoğun sınav temposu bugün itibariyle sona erdi. Ortaokul 8. sınıfta eğitim gören 1 milyon 38 bin 192 öğrenciye yönelik yapılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın iki oturumu da tamamlandı. 


Uzun süredir düzenli ve planlı şekilde çalışan öğrencilerimizin hedeflerine ulaşacağına inanıyoruz. Tüm öğrencilerimiz için moral dolu güzel bir yaz tatili diliyoruz.


Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB), 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav tamamlandı. Milli Eğitim Bakanlığı, LGS kapsamındaki merkezi sınavın sorularını ve cevap anahtarlarını "www.meb.gov.tr" adresinden yayımladı.


Soru Kitapçıkları

Aşağıdaki bağlantıdan MEB tarafından yayınlanan soru kitapçıklarına ulaşabilirsiniz:


Millî Eğitim Bakanlığınca LGS kapsamında gerçekleştirilen merkezî sınava bu yıl 8'inci sınıftaki 1 milyon 38 bin 192 öğrenci başvurmuştu. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın soruları ve cevapları kısa sürede paylaşıldı.



Classest ekibi olarak tüm LGS hazırlık öğrencilerine başarılar diliyoruz.


Şimdi siz de sonraki eğitim öğretim sezonları için LGS özel derslerinden erken dönem indirimleriyle yararlanmak için şimdi başvurun.


Classest Ekibi