LGS 2024 Öğrencilerimize Mesajımız

LGS 2024 Öğrencilerimize Mesajımız

Sevgili Classest Öğrencileri,


LGS hazırlık sürecinizde gösterdiğiniz azim ve çaba için hepinizi yürekten kutluyoruz. Büyük gün yaklaştıkça, heyecanınızın ve belki de biraz kaygınızın arttığını biliyoruz. Bu duyguların hepsi çok normal ve herkesin yaşadığı hisler. Sınavın ardından sizinle birkaç içten düşüncemizi ve tavsiyemizi paylaşmak istiyoruz.


Öncelikle, LGS süreci boyunca sergilediğiniz disiplin ve özveri gerçekten takdire şayan. Çalışmalarınızın, deneme sınavlarının, konu tekrarlarının ve çözümlediğiniz sayısız testin ne kadar emek gerektirdiğini biliyoruz. Bu süreçte bazen yoruldunuz, bazen motivasyonunuzu kaybettiniz ama asla pes etmediniz. Şimdi bu emeğin karşılığını alma zamanı.


Her zaman söylediğimiz gibi kendinize inandınız ve inanmaya devam edin. Bu sınav için uzun zamandır çalıştığınızı ve elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı biliyoruz. Her ne olursa olsun, bu süreçte kazandığınız bilgi ve deneyimlerin size hayatınız boyunca faydalı olacağını unutmayın. Sınav sadece bir adım, hayatın kendisi ise uzun bir yolculuk.


Sizlerin başarısı, bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Hepinizin bu sınavdan alnının akıyla çıkacağına yürekten inanıyoruz. Sınav sonrası dinlenmeyi ve kendinizi ödüllendirmeyi ihmal etmeyin. Hayatın tadını çıkarın ve gelecek planlarınıza odaklanın. İnanın ki her birinizin parlak bir geleceği var ve bu yolda bizler her zaman yanınızda olacağız.


Başarılarınızın devamını dileriz. Yolunuz açık, şansınız bol olsun!


Sevgilerimizle,

Classest Ekibi