Gelecekteki Mutlu Kişi, Bugünkü Sizsiniz!

Gelecekteki Mutlu Kişi, Bugünkü Sizsiniz!

"Kaç yaşınızda olursanız, kendinizi ne kadar olgun hissederseniz hissedin hayal kurmaktan, geleceğinizi hayal etmekten vazgeçmeyin." diyerek sözlerime başlıyorum.

Hayal Kurmak

Hayal kurmak, geleceği şekillendirme sanatıdır. Bu sanatın icrası, tamamen sizin zihninizin en berrak halinde ve en gürültüsüz yerinde sizi bulan bir anda gerçekleşir.

Hayal kurmak, ne yapıyorsanız, neyi bekliyorsanız ve neyi umuyorsanız onun için bir motivasyon kaynağıdır. Hayalleriniz, fikirleriniz ve hedefleriniz sizi ileriye doğru hareket ettirecektir ve size gelecekteki hayatınızı nasıl şekillendireceğinizi gösterecektir. 

Herkes kendi geleceğini görmek ister. Geleceğinizi görebilirsiniz evet ve bu tamamen sizin içinizde saklı. Sabahları aydınlanan gökyüzünün göründüğü o dingin atmosferdeki gibi ışıl ışıl, temiz ve güzel bir kapı hayal edin. O kapının ardında gelecekteki o mutlu, başarmış, güçlü, akıllı ve ne yaptığını bilen halinizi hayal edin. Buradan sonra o hayalin devamını siz eklemeye devam edin.

Hayal Kurmanın Gücü

Hayal kurmak, size gelecekteki hayatınızı düşünmenizi ve o hayatı gerçekleştirmeniz için gerekli adımları atmanızı sağlayan bir güçtür. O kurduğunuz huzur verici hayalleriniz, sizin planlarınızın amacını size verir. Bu plan doğrultusunda hayalleriniz, size motivasyon verir ve size ilerlemeniz için güç verir.

Hayal kurmanın bir diğer gücü, size gelecekteki hayatınızın nasıl olmasını istediğinizi keşfetmenizi sağlar ve gidebileceğiniz en uç çizgileri size gösterir. Bugün o hayallerinizi gerçekleştirmek için gereken adımları atabilirsiniz. Gideceğiniz yer yani rotanız belli ve güç şimdi elinizde. Gelecekteki hayatınızı nasıl şekillendireceğinize şimdi siz kendiniz karar verebilirsiniz.

Şimdiki hayatınızın sınırlarını aşmanızı sağlayan bir güç şimdi kalbinizde çarpıyor. Kalp atışlarınızı dinleyin, o sizsiniz. Şimdi de ellerinize bakın, ne kadar da güçlü görünüyorlar. Bundan sonra artık eminsiniz. Sizden bir isteğim var: Hayallerinizi kalbinizde sürekli tutun; Onun yeri orası. 

Gelecekteki Mutlu Kişi, Bugünkü Sizsiniz!

Hayalleriniz, kalbinizin içinde astığınız göz alıcı bir fotoğraf gibi parıldıyor. O fotoğraf, henüz çekilmedi. Evet, biz biliyoruz ki bir gün çekilecek. Haydi bugün gelecekteki o fotoğraf için o mutlu kişi için elinizden geleni yapın. Bugün başlayın, yarın devam edin. Yorulsanız da, sizi üzen gelişmeler başınıza gelse de, o fotoğrafı asla unutmayın. O fotoğraftaki mutlu kişi, bu zorlukları zaten biliyor çünkü yaşadı. Siz yaşıyorsunuz bunları. Biliyorsunuz bunlar dünyamızın yolları, taşları, engebeleri... Her yol düz olsaydı, her hayali gerçekleştirmek kolay olsaydı, herkes aynı hayali kurardı. Bu fotoğraf, sizin hayaliniz ve size özel. O fotoğraftaki kişi, herkes değil sizsiniz. Şimdi fazla beklemeden o fotoğraftaki sizi hazırlamaya koyulun! 


Bu yazı burada sizi burada bekliyor olacak. Tekrar buraya uğrayabilirsiniz. O gün geldiğinde o fotoğrafınız çekildiğinde onu bizimle paylaşır mısınız?