Ebeveynler İçin Uzmanlarla Canlı Sohbetler - 5. Bölüm

Ebeveynler İçin Uzmanlarla Canlı Sohbetler - 5. Bölüm

Ebeveynler için uzmanlarla canlı sohbetlerimize değerli konuğumuz Dr. Aysun Güneş ile devam ediyoruz. Sosyal medyada @teknolojik_ebeveynler hesabıyla da birçoğumuzun yakından tanıdığı Dr. Aysun Güneş ile keyifli bir canlı yayın sohbeti gerçekleştirdik.

Yayınımızın sunuculuğunu sevgili Zeynep İşman’ın gerçekleştirdiği serimizin beşinci bölümünde ebeveynler ve yeni nesil aileler için çok önemli konulara değinildi.

Canlı yayının tekrarını buradan izleyebilirsiniz:

Yayındaki Genel Başlıklar

  • Bu yıl LGS gerçekleştirildi. Öğrencilerimizi bekleyen yeni süreçler.
  • Üniversite sınavına kısa bir süre kaldı. Heyecan devam ediyor.
  • Teknoloji eğitiminin önemi ve nasılı?
  • Siber zorbalık, dijital ahlak konuları.
  • Siber güvenlik konusunda dikkat etmemiz gerekenler.


Dr. Aysun Güneş Kimdir?

Ankara Üniversitesi Amerikan Filolojisinden mezun olduktan sonra bir süre İngilizce Öğretmeni olarak Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak çalışmıştır. Akabinde Anadolu Üniversitesinde akademisyen olarak çalışmaya başlamış ve halen aynı kurumda öğretim görevlisi olarak çalışma hayatına devam etmektedir. Yüksek Lisansını E-öğrenme ve uzaktan eğitim alanında tamamlayan Aysun Güneş aynı alanda doktora eğitimini tamamlamıştır. Özellikle günümüzde teknolojinin çocuklar üzerindeki etkilerini araştıran Aysun Güneş bu konuda ebeveynleri ve çocukları bilgilendirmek için okullarda eğitimler vermekte ve bir Instagram hesabı (@teknolojik_ebeveynler) üzerinden hali hazırda 65 binden fazla kişiyle bilgi ve deneyimlerini paylaşmaktadır. Siber zorbalık ve güvenli internet konularında uzman olan Aysun Güneş, İngilterede ve Amerikadaki seçkin üniversitelerden aldığı harmanlanmış eğitim /blended learning eğitimleri doğrultusunda öğretmen eğitmeni olarak birçok özel okulda eğitimler vermektedir.