Ebeveynler İçin Uzmanlarla Canlı Sohbetler - 4. Bölüm

Ebeveynler İçin Uzmanlarla Canlı Sohbetler - 4. Bölüm

Ebeveynler için uzmanlarla canlı sohbetlerimize devam ediyoruz.

Dördüncü sohbetimizin değerli konuğu Dr. Bahar Eriş. Zeynep İşman’ın sunumuyla gerçekleşen canlı yayın serimizin bu bölümünde ebeveynler ve yeni nesil aileler için önemli konulara değinildi.

Konu Başlıkları

  • Classest'ın sponsor olduğu Türkiye’nin ilk ebeveyn-uzman buluşma platformu MomTalks 6 Mayıs’ta gerçekleşiyor. MomTalks içeriğinde neler var? Eğitim oturumunda neler konuşacağız?
  • Eğitimin Geleceği
  • 21. Yüzyıl Becerileri
  • Değişen Öğretmen Profili
  • Öğretmen ve Öğrenci İhtiyaçları

Dr. Bahar Eriş Kimdir?

Bahar Eriş, çocuklarda üstün zekâ ve yetenek eğitimi üzerine odaklanmış bir akademisyen ve yazardır. Boğaziçi Üniversitesi Mütercim Tercümanlık Bölümünden mezun olduktan sonra Fulbright bursuyla ABD'ye gitmiştir. 1998-2004 yıllarında New York'ta, Columbia Üniversitesi'nde öğrenim görmüştür. Üstün yetenek eğitimi alanında yüksek lisansını tamamladıktan sonra aynı okuldan doktorasını almıştır. 6 yıllık eğitimi süresince Teachers College’da öğretmenlik yapmıştır. Eriş, Türkiye’ye döndükten sonra, 10 yıl boyunca (2004-2014) Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesinde “üstün yetenek eğitimi” konusunda dersler vermiştir. 2015-2017 yıllarında Bahçeşehir Üniversitesi Üstün Yetenekliler Eğitim Programı’nda Yrd. Doç. Dr. olarak yüksek lisans derslerine girmiştir. “Her çocuk en iyi eğitimi hak eder” düşüncesini savunan Eriş, her çocuğun içinde keşfedilmeye değer biricik yetenekler olduğuna inanmaktadır.

Çok değerli konuğumuzun katılacağı bu yayınımızda yine çok şey öğreneceğiz. Bu keyifli canlı yayını kaçırmayın!