Ebeveynler İçin Uzmanlarla Canlı Sohbetler - 3. Bölüm

Ebeveynler İçin Uzmanlarla Canlı Sohbetler - 3. Bölüm

Ebeveynler için uzmanlarla canlı sohbetlerimize devam ediyoruz.

Ebeveynler İçin Uzmanlarla Canlı Sohbetler - 3. bölümün konuğu Dr. Işıl Boy Ergül olacak. Zeynep İşman’ın sunumuyla gerçekleşen canlı yayın serimizin bu bölümünde ebeveynler ve yeni nesil aileler için önemli konular konuşuldu. 

Bu yayınları izlemek ve yeniliklerimizden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edin.

Instagram | Twitter | LinkedIn

Canlı yayının tekrarını buradan izleyebilirsiniz:

Konu Başlıkları

  • Deprem sonrası Classest olarak neler yapıldı?
  • Online eğitimin zorlayıcı koşullarda sağladığı faydalar nelerdir?
  • Ebeveynler teknoloji konusunda kendini nasıl geliştirmeli?
  • Öğrencilerin dikkat dağınıklığı konusunda neler yapılabilir?
  • Türkiye’de eğitim teknolojilerinin son durumu nedir?
  • Öğretmen eğitimi neden önemli? Nasıl olmalı?
  • Aktif öğrenme nedir ve nasıl yapılır?
  • Neden Classest?

Dr. Işıl Boy Ergül Kimdir?

Dr. Işıl Boy Ergül, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünde, yüksek lisansını Eğitim Teknolojileri üzerine Manchester Üniversitesinde, doktora eğitimini ise Bahçeşehir Üniversitesinde Eğitim Teknolojileri üzerine tamamlamıştır. 10 yılı aşkın süredir Türkiye’de ve yurt dışında eğitim teknoloji alanında çeşitli eğitimler veren Işıl Boy Ergül, 2006- 2019 yılları arasında Yıldız Teknik Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalışmış, 2013-2014 yılları arasında YTÜ Rektör Yardımcısı Bilişim Danışmanı olarak görev yapmıştır. 2012-2019 yılları arasında İngiltere’de Kent Üniversitesinde yaz aylarında Pilgrims Teacher Training bünyesinde öğretmen eğitimleri vermiştir. 2014 yılından beri Eğitim Teknolojileri Zirvesi’ni düzenlemektedir. 2015 yılında Apple Seçkin Eğitmen seçilen Işıl Boy Ergül, 2020 yılında e-öğrenme çözümleri sunan Aron Teknoloji’yi ve TeacherX öğretmen eğitimi platformunu kurmuştur.

Zeynep İşman Kimdir?

Classest velileri arasında da yer alan değerli ebeveynimiz köşe yazarı Zeynep İşman ile her ay siz değerli takipçilerimiz, alanında uzman kişilerle bir araya gelerek eğitime, ebeveynliğe ve çocuklarımız için daha iyi bir geleceğe dair sohbetler gerçekleştirmektedir. Zeynep İşman, iletişim uzmanı, ebeveyn koçu, Etkili Anne/Baba Eğitmeni ve Milliyet Gazetesi yazarıdır. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, meslek hayatına gazetecilikle başlamıştır. Ardından farklı ajans ve kurumlarda müşteri ve medya direktörlüğü yapmıştır. ICF (Internatıonal Coaching Federation) profesyonel koçluk eğitimini tamamlayan ve Psikoloji Yüksek Lisansı’nı yapan Zeynep İşman, Flow Coaching’den mezun olduktan sonra, 2017 yılından bu yana Ebeveyn Koçluğu yapmakta, aynı zamanda Thomas Gordon Academy onaylı Etkili Anne/Baba eğitimleri vermektedir. Milliyet Cumartesi ekinde ve milliyet.com.tr’de “Birlikte Büyüyoruz” adındaki sayfası ve hesabı ile ebeveynlerle buluşmakta, çocuk ve aileye dair farklı konularda uzmanlarla bir araya gelmektedir.