Diici Girişimci Hikayeleri Serisi Deprem'e Özel Bölümünde Yer Aldık

Diici Girişimci Hikayeleri Serisi Deprem'e Özel Bölümünde Yer Aldık

Diici, Türk girişimci ekosisteminin gelişmesine, kaliteli girişimler yetişmesine ve Türkiye'nin sürdürülebilir markalar hayata geçirmesine katkı sağlayan bir platformdur.

Diici'nin web sitesinde yayınlanan ifadeler şöyle:

Türk girişimcilerimize inanarak çıktığımız bu yolda, girişimcilik ekosisteminin daha fazla gelişmesini sağlamak, ekosisteme hizmet ederek kaliteli girişimler yetiştirmek ve sürdürülebilir olmalarını sağlamak adına 2019 yılından itibaren canla başla çalışıyoruz. Değişime ve gelişime açık bir marka olarak öğrenmeye ve öğretmeye devam ediyoruz.


Girişimci Hikayeleri Serisi - Deprem'e Özel Söyleşiler bölümünün sunuculuğunu Büşra Kürümlü üstlendi. 

Programdan önce verilen bilgiler şöyle:

6 Şubat gecesi Kahramanmaraş merkezli depremde yaşananlar ve yıkımlar için çok üzgünüz. Ancak; şu an girişimcilik ekosistemi paydaşlarına düşen depremin ilk anından bu yana olduğu gibi depremzedelerimizin ihtiyaçlarına yönelik olarak hep birlikte onlara destek olmaktır. Bu yayında Diici olarak amacımız, depremzedelerimiz için çalışmalarda bulunmuş girişimcilerimizi sizlerle buluşturup bölgeye yönelik yardımların sürekliliğini sağlamaktır.


Yayını buradan izleyebilirsiniz:

Diici Ekibi

Türkiye girişimcilik ekosisteminin tanınan yüzlerinden Enis Erdem Yurdatapan'ın yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü Diici'nin yönetim koltuğunda Ecem Çuhacı Küçük ve program direktörlüğünde Büşra Kürümlü yer alıyor.