Değerli velimiz Tunç Komutekir, Classest hakkındaki düşüncelerini aktardı.

Değerli velimiz Tunç Komutekir, Classest hakkındaki düşüncelerini aktardı.

Değerli velimiz Tunç Komutekir, Classest deneyimlerini bizlerle paylaştı. Kendi sözleriyle Classest’ta öğrenci velisi olmanın huzur ve mutluluğunu onun bakış açısından dinlemenizi tavsiye ediyoruz. 

Bu samimi videoda velimiz Tunç Komutekir; Classest ile tanışma hikayesini, “Neden Classest?” sorusunun cevaplarını, hangi dersleri aldığını, kızında gözlemlediği akademik değişimi, Classest’ın “Bir dersten fazlası” mottosu için düşüncelerini ifade etti. Komutekir, ayrıca velilere yönelik tavsiyelerini bu videoda bulabilirsiniz.


Classest, her öğrencisinin karakteri için en doğru öğretmeni belirleyen ve yine her öğrencisi için en doğru eğitim modellerini seçebilen teknolojiye sahip olan bir online eğitim platformudur. Classest'ta tüm öğretmenler, özel seçici kabul süreçlerinden geçen üst seviye niteliklere sahip eğitimcilerden oluşmaktadır. Hizmet verdiği öncelikli hedef kitlesi ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerdir. Okula takviye derslerinin yanında tüm branşlarda LGS ve YKS gibi ulusal sınavlara kapsamlı hazırlık programları yürütülmektedir.


Siz de bugün başlayın:

https://classest.com