Çocuklarımız İçin Eğitim Seferberliği'nde Biz De Varız!

Çocuklarımız İçin Eğitim Seferberliği'nde Biz De Varız!

Ülke olarak yaşamış olduğumuz afet, hepimizi derinden etkiledi. Bu süreçte ekibimiz, öğretmenlerimiz ve paydaşlarımızla birlikte deprem bölgesindeki öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ulaştık. Onlara ulaştığımız ilk günden bu yana destek olmaya devam ediyoruz. Depremden etkilenen tüm öğrencilerimizin programlarını ücretsiz olarak devam ettiriyoruz.

Çocuklarımızın bir nebze de olsa yaralarını sarma zamanı. Uzun yıllardır öğrencilere ışık olan ve önemli imkanlar sağlayan Microfon.co" target="_blank" rel="nofollow">Microfon'un (önceki adıyla E-Bursum) başlattığı Eğitim Seferberliği’nde biz de varız!

Microfon ile iş birliği içerisinde çocuklarımıza destek vermek için çalışmalara başladık. Microfon, depremden etkilenen öğrenciler için tablet / bilgisayar ihtiyaçlarını ve taleplerini toplamaya başladı. Vakıflar ve sivil toplum kuruluşlarıyla çalışmalar sürüyor. Biz de Classest.com" target="_blank" rel="nofollow">Classest olarak taleplerini alacağımız öğrenciler arasından LGS ve YKS hazırlık dönemindeki öğrencilere seçkin öğretmen topluluğumuzla ücretsiz eğitim desteği vermek için çalışmalara başlıyoruz.

Bu destekten yararlanmak için bu bağlantıdan başvuru yapabilirsiniz:

https://classest.com/online-egitim-destegi