Classest'a Yatırım Fırsatı (Fonlanma Başladı)

Classest'a Yatırım Fırsatı (Fonlanma Başladı)

Classest, %12'lik şirket payını, yatırımcılarına arz ediyor. Paya dayalı kitle fonlama platformu olan Fonbulucu'da yatırım kampanyası başlattı. Öğrenciler için en uygun öğretmenin belirlenip özel derslerin verildiği bir online eğitim platformu olan Classest, Fonbulucu'da başlattığı yatırım turuna oldukça hızlı başladı.

Kampanyaya bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: https://fnb.lc/classest 


Eğitim ve İş Modeli İspatlandı

Classest, ilk yılında 400'ün üzerinde gerçekleştirdiği satış sayısı ve müşteri memnuniyeti oranlarıyla eğitim ve iş modelini ispatlama başarısı göstermiştir. Alacağı yatırımlarla ekip sayısını büyütmeyi ve pazarlama gücünü artırmayı planlayan Classest, büyüme dönemine girdiği bu süreçte ölçeklenme hedefiyle yeni ürün ve hizmetleriyle faaliyetlerini genişletecektir.

Classest ekibi tarafından geliştirilen sanal sınıflarda, bire bir veya küçük gruplar halinde yapılan canlı yayın derslerinde öğrencilerin katılımını, bağlantı bilgilerini ve pedagojik durumunu analiz eden teknolojiler kullanılıyor. Classest, öğretmen ediniminde de teknolojik analizlerle hizmet veriyor. Classest’ın akıllı öğretmen eşleştirme teknolojisi, doğru öğrenciyi doğru öğretmenle bir araya getirerek eğitimin maksimum verimle sonuçlanabilmesini sağlıyor. 

Classest hakkında basında yer alan haberi buradan okuyabilirsiniz.

Ayrıca "Neden Classest?" başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.


Kampanya Videosu


E-Devlet, MKK ve Takasbank Güvencesi

18 yaşından büyük olan herkesin E-devlet, MKK ve Takasbank güvencesiyle ölçeklenme potansiyeli büyük olan girişimlere yatırım yapma imkanı bulduğu fonbulucu'da Classest'ın kampanyası 1 Eylül 2021'de başlamıştır. Ve kampanyanın sona ereceği tarih, 31 Ekim 2021'dir.

fonbulucu, Kitle Fonlama Sisteminin ülkemizde regüle edildiği 2019 Ekim ayında çalışmalarını yoğunlaştırarak mevzuata uygun ülkemizin ilk Paya Dayalı Kitle Fonlama şirketinin ticaret sicilde tescilini gerçekleştirdi. 14 Ağustos 2020 tarihinde tüm gerekleri yerine getirerek Sermaye Piyasası Kurulu’ndan faaliyet izni almak için başvurdu.

Sermaye Piyasası Kurulu’nca Paya Dayalı Kitle Fonlaması faaliyetinde bulunmak üzere 08 Nisan 2021 tarihinde listeye alınmıştır. Söz konusu karar Sermaye Piyasası Kurulu’nun 08/04/2021 Tarihli 2021/19 sayılı Bülteninde yayınlanmıştır.

Bu konudaki basın bültenini buradan okuyabilirsiniz.


Sınırlı Süreli Fırsatı Kaçırmayın

Umutla bakacağımız yarınları tasarlarken Classest’a yatırım yapma fırsatını kaçırmayın. Şimdi Classest’a yatırım zamanı! Classest, %12'lik şirket payını, yatırımcılarına arz ediyor. Paya dayalı kitle fonlama platformu olan fonbulucu'da yatırım kampanyası başlattı. Öğrenciler için en uygun öğretmenin belirlenip özel derslerin verildiği bir online eğitim platformu olan Classest, fonbulucu'da başlattığı yatırım turuna oldukça hızlı başladı.

Kampanyaya bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: https://fnb.lc/classest