Classest'a, Eğitim Teknolojileri Zirvesi'nde Yoğun İlgi Gösterildi

Classest'a, Eğitim Teknolojileri Zirvesi'nde Yoğun İlgi Gösterildi

Türkiye’nin duayen eğitimcileri, saygın eğitim kurumları ve teknoloji geliştiricilerinin buluştuğu Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nin (ETZ) bu yıl 10.su "Yeni Gerçeklik" teması ile 4 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirildi. Ünlü oyuncu Engin Hepileri'nin sunuculuğunda gerçekleşen zirvede öne çıkan konuşmacılar arasında M. Serdar Kuzuloğlu, Prof. Dr. Mehmet Sungur, Dilek Livaneli, Zehra Öney, Prof. Dr. Sinan Canan, Prof. Dr. Feza Orhan, Dr. Kerem Dündar, Doç. Dr. Nalan Kuru, Dr. Aysun Güneş, Dr. Ayşegül Liman Kaban, Mona Aykul ve Şule İmran Karadayı yer aldı.

Classest.com/content/blog/TFZa-6e2ac029-dbb7-4339-9fcf-7a9833f490e9-qdtz.JPG" loading="lazy">


Geleceğimizi ve Nasıl İyileşeceğimizi Konuştuk

Zirve, eğitime en çok ihtiyaç duyduğumuz bu zorlu günlerde birlikte nasıl iyileşeceğimizi ve nasıl güçleneceğimizi tartıştık. Yapay zeka, metaverse, dönüşen eğitim alışkanlıkları hakkında yeni teknolojiler üzerine konuştuk.


Classest, Yoğun İlgi Gördü

Classest olarak; yenilikçi teknolojimiz, eğitim kurgumuz, nitelikli eğitimci topluluğumuz ve gelecek vizyonumuzla zirvenin önemli markalarından birisi olarak yer aldık. Standımız; yüzlerce eğitimci, sektör paydaşı ve iş insanı tarafından yoğun ilgi gördü. 


Öğretmenlerimizle Bir Araya Geldik

Davetlimiz olarak zirveye katılan Classest Öğretmenleri’yle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Ekibimiz ve öğretmenlerimiz, zirvedeki birçok seminere, eğitime ve atölyeye katıldı. 


Sektörün Saygın Simalarıyla Bir Araya Geldik

Classest ekibi olarak eğitim ve teknoloji alanlarında saygın isimler, vakıf temsilcileri ve yöneticileriyle bir araya geldik. İş birliği ve çeşitli projeler geliştirme anlamında sohbet ettik. Varkey Gems Vakfı (ABD) tarafından dünyanın en iyi 50 öğretmeni arasına giren ilk Türk öğretmen olan Dilek Livaneli, Türkiye'nin saygın sivil toplum kuruluşlarından olan Genç Başarı Vakfı Genel Müdürü Seçil Yıldırım Çelebi, Wtech Teknolojide Kadın Derneği temsilcisi Esra Kuloğulları ve Eğitim Teknolojileri Zirvesi & TeacherX kurucusu Işıl Boy Ergül ile bir araya geldik.


Teşekkür Mesajı

Organizasyonu gerçekleştiren Eğitim Teknolojileri Zirvesi ekibine, Işıl Boy Ergül’e, öğretmenlerimize, ziyaretçilerimize ve bizi harika ağırlayan Şişli Radisson Blu Hotel yetkililerine teşekkür ediyoruz.


Bu etkinlikte işimizi ne kadar doğru yaptığımızı ve karşılığında ne kadar ilgi duyulan bir marka olduğumuzu bir kez daha gördük.


Zirve'yle ilgili videomuzu izleyebilirsiniz: