Classest, TİM-TEB Girişim Evi'nde

Classest, TİM-TEB Girişim Evi'nde

Classest, yenilikçi, yüksek katma değerli ve ihracat potansiyeline de sahip girişimcileri ve girişimci işletmeleri geliştirme ve güçlendirme amacıyla destek programları yürüten TİM-TEB Girişim Evi'nde hızlandırma programına dahil oldu. 

2015 yılından bu yana İstanbul, İzmir, Denizli, Gaziantep, Edirne, Bursa, Konya, Mersin, Trabzon ve Erzurum olmak üzere 10 farklı ilde faaliyet gösteren TİM TEB Girişim Evleri kurulan teknoloji şirketlerinin sürdürülebilirliğini ve hızla büyümesini sağlamaya yönelik inkübasyon, (kuluçka) hızlandırma ve büyüme aşamalarındaki özgün programları ile ekosisteme yön vermektedir.

TİM-TEB Girişim Evleri girişimcilik ekosisteminde ihracata dönük çabaların da lideri konumundadır. Girişimcilerin ve teknoloji firmalarının ihracata yönelmeleri ve ihracat rakamlarını artırmaları için Global Up programı ve Uygulamalı Dış Ticaret Eğitim programı geliştirilmiştir. 

Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Türk Ekonomi Bankası ortaklığıyla 2013 yılında kurulan TİM-TEB Girişim Evi, ülkemizin ihtiyaçlarına en uygun danışmanlık ve eğitim uygulamaları ile sürekli geliştirilmektedir. Classest, bu platformdan alacağı desteklerle global bir marka olma vizyonuyla gelişimini hızlandıracaktır.