Classest Olarak Yeni Nesil Kafası'ndayız

Classest Olarak Yeni Nesil Kafası'ndayız

Yeni Nesil Kafası, yeni nesil kafalı girişimci, yatırımcı, beyaz yakalı, mentor ve arayıştakileri buluşturan platform olarak kendisini tanımlıyor.

Yeni Nesil Kafası'nın web sitesinde ifade edilenler şöyle:

Yeni Nesil Kafası kendini Türkiye girişim ekosisteminin kalbi olarak görüyor ve büyümeye devam ediyor. Fakat kaçımız başlangıç hikayesini biliyor? Kaç oldu? ya da kimin hangi sorununu çözüyor?


Classest'ın davet edildiği "Kaç Oldu?" serisinin 8. bölümünde programın sunuculuğunu Ömer Erkmen ve Batuhan Şahin üstlendi.

Programın Konu Başlıkları

☄️Yatırım kapanışından (Ekim 2021) bu yana kaç oldu, neler değişti?

☄️Hızlı bakış: Classest seçkin öğretmen topluluğuna sahip, öğrencileri için en uygun öğretmenlerin belirlendiği, tek çatı altında canlı ders, sınav ve eğitim koçluğu programlarıyla uzun soluklu eğitimlerin verildiği bir online eğitim platformudur.

Classest'ın davet edildiği "Kaç Oldu?" serisinin 8. bölümünü buradan izleyebilirsiniz.


Ömer Erkmen Kimdir?

Girişimcilik dünyasının “Ömer Abi”si olarak nılan Ömer Erkmen, 1979 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Elektronik bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini UCSB’de Computer Science üzerine 1984 yılında tamamladı. Sonrasında CRM alanında eğitmen ve danışman olarak Microsoft’ta görev aldı. Buradaki kurumsal hayatından ayrılarak Mekanist’e geçti. 2015 yılına kadar Mekanist’in yönetim kurulu üyesi oldu. 2015 yılında Zomato’nun Mekanist’i satın alması ile beraber Erkmen için girişimcilik ve yatırım alanlarında aktif olarak yer almanın zamanı geldi.

Erkmen’in dahil olduğu girişimcilikler arasında Scorp, Ideasoft, Blesh, Flightrecorder, Bionluk, Temizlikyolda, Kolay Randevu, English Ninjas, Connected2me ve Erasmusinn projeleri yer alıyor.

10’dan fazla ülkede, 20’den fazla şehirde yaptığı programlar sayesinde 1300’den fazla start-up ve 2200’den fazla girişimci, projelerine 500 milyondan fazla yatırım bulma imkanı kazandı.