Anne Demek 💙

Anne Demek 💙

Anne demekClassest öğretmenleri “Anne ne demek?” sorusunu cevapladı.


Bizleri dünyaya getirip büyüten, sevgi dolu kollarında güvenle büyümemizi sağlayan, hayatın zorluklarına karşı bizi koruyan annelerimiz iyi varlar. Yüreğinde anne şefkati taşıyan, gülen gözleriyle ışık saçan, etrafını rengarenk çiçek bahçesine çeviren tüm kadınların anneler günü kutlu olsun. 


Videoyu izlemek ve Classest öğretmenlerinin duygusal anlatımlarına tanık olmak için buradan izleyebilirsiniz:


Şimdi de "Anne demek..." ile başlayan sözlerle yazımıza devam edelim:


Anne Demek...

Anne demek, sevginin en saf haliyle yoğrulmuş, fedakarlığın doruk noktasında filizlenen bir yaşam demektir. Anne, ilk nefesimizde yanımızda olup, her adımımızda düşmemize izin vermeyen, hayatın her anında koruyucu meleğimizdir.


Classest öğretmenleri, anne olmanın derin anlamını şöyle anlatıyor: Bir öğretmenimiz, "Anne, koşulsuz sevginin ve şefkatin sembolüdür," derken bir diğer öğretmenimiz, "Anne, her durumda yanınızda olan, sizi her haliyle kabul eden kişidir," diyor. Bu sözler, annelerin hayatımızdaki vazgeçilmez rolünü en güzel şekilde özetliyor.


Öğretmenlerimiz şöyle devam ediyor: Bir anne, her sabah uyandığımızda bizi bekleyen sıcak bir gülümsemedir. Hastalandığımızda başucumuzda sabahlayan, başarısızlıklarımızda bizden çok üzülen ama asla umudunu kaybetmeyen bir güçtür. Anne, sadece biyolojik bağlarla değil, yürekten ve ruhen bağlı olduğumuz, bizimle ağlayan ve bizimle gülen bir yol arkadaşıdır.


Anne demek, sabırdır. Anne demek, merhamettir. Anne demek, bir ömür boyu sürecek olan karşılıksız bir sevgidir. Classest ailesi olarak, annelerin bu kutsal görevini ve sınırsız sevgisini yüceltmekten onur duyuyoruz. Çünkü biliyoruz ki, anne olmak, dünyanın en zor ama en anlamlı işidir.


Annelerimiz, sizlere sonsuz teşekkürler. Her biriniz, dünyayı daha iyi bir yer haline getiriyorsunuz. 


İyi ki varsınız.

Classest Ekibi