Classest, İTÜ Çekirdek Programına Kabul Edildi

Classest, İTÜ Çekirdek Programına Kabul Edildi

Classest, 08 Ocak 2021'de İstanbul Teknik Üniversitesi çatısı altında yer alan start-up geliştirme programı olan İTÜ Çekirdek'e kabul edildi.

İTÜ Çekirdek Kuluçka Merkezi; teknolojik ve yenilikçi ürünlere veya iş fikirlerine sahip, ürününün inovatif ve ticari başarı yakalamaya uygun olduğuna inanan tüm girişimciler ve startuplar için önemli bir platformdur. UBI Global tarafından dünyadaki en iyi 5 kuluçka merkezi arasında seçilen İTÜ Çekirdek, tüm bu olanaklarını sürekli geliştirip ekosisteme sunarak girişimcilik ekosisteminde Türkiye’nin dünyada sayılır merkezler arasında yükselmesi için çalışır.

Yüzlerce başvuru arasından Classest platformunun seçilmesinde katkıları olan ekip arkadaşlarımıza ve bizlere güvenen öğretmen, öğrenci ve velilerimize sonsuz teşekkürler.

Dünyanın en iyi 5 üniversite kuluçka merkezi arasında gösterilen İTÜ Çekirdek’te teknoloji odaklı girişimini geliştiren girişimcilerin arasından pazara en yakın olanlarının seçilerek sahne aldığı Big Bang Startup Challenge’da, izleyici olarak yer alan potansiyel girişimciler ve yatırımcılar da yenilikçi fikir ve iş modellerinden haberdar olma ve yükselen girişimler ile tanışma fırsatı elde etmektedirler. 

Classest.com/media/about/blog/7ebe8566-a8f9-4217-b62b-f42a9d937606_1623852535.jpg" loading="lazy">