YKS'ye Nasıl Hazırlanırım?

YKS'ye Nasıl Hazırlanırım?

Üniversiteye hazırlanan öğrencilerin ortak ve en büyük sorunu temelinin olmadığını düşünmesidir. Oysa ki üniversite sınavına hazırlanma aşamasına gelen her öğrencinin az da olsa belirli bir temeli vardır. Yapmak gereken asıl şey eksiklerin neler olduğunu belirlemek ve tamamlama yoluna gitmektir. Yani temelim yok diye düşünmek yerine hangi noktalarada ne kadar eksiğiniz olduğunu belirlerseniz geleceğinize doğru büyük bir adım atmış olursunuz.

Sınava hazırlanma süreci kuşkusuz ki kolay olmuyor. Stres de eklendiğinde bazen işler istediğiniz gibi de gitmeyebilir. Ama asla ümidinizi kaybetmeden tam motive bir şekilde devam etmelisiniz. Bu sebeple biz branş derslerinizi öğrenmeniz kadar size stresinizi yönetebilmeniz için rehberlik almanızı da önemsiyoruz.

Classest ile seçkin öğretmenlerimizden düzenli aralıklarla canlı ve size özel dersler alırsınız. Süreç boyunca motive bir şekilde odaklanmak için rehberlik desteğinden de faydalanırsınız. "Hangi test?", "Hangi kitap?", "Hangi konu?", "Hangi deneme?" sorularıyla boğuşmadan doğru adımlarla hedefinize ilerlersiniz. Böylece derslerinizi düzenli takip edip verilen ödev ve görevleri sistematik bir şekilde yaparsanız başarınız kaçınılmaz olacaktır.


Fotoğraf: Nils Stahl