İlk Kurslarımız Yayında!

İlk Kurslarımız Yayında!

Classest ekibi olarak ilk kurslarımızın yayında olmasından dolayı oldukça mutlu ve heyecanlıyız! 🎊 Boğaziçi Üniversitesi, ODTÜ, İTÜ ve Hacettepe Üniversitesi mezunu üst seviye öğretmenlerimizle özel derslerimizin verileceği kurslarımızı hızla yayına açıyoruz. İlk kurslarımız YKS (TYT ve AYT) Hazırlık Kursları ile LGS Hazırlık Kursları'dır.  Bir haber daha: Birkaç öğrencimiz bu kurslarda ders almaya çoktan başladılar bile! 

Ülkemizin eğitim ekosistemine bir değer katma hedefiyle yola çıktığımızda kıymetli ve baştacı öğretmenlerimizle tanıştık. Onlar da bizim heyecanımıza ve ideallerimize ortak oldular. Classest ekibi içerisinde her daim baştacı olacak öğretmenlerimizle el ele vererek ülkemizin yarınlara daha umutlu bakmasını sağlamak istiyoruz. 

Ve gelelim öğrencilerimize.... Geleceğimizi emanet edeceğimiz bu kıymetli öğrencilerimize derslerinde başarılar diliyoruz. Ayrıca bizlere güvenerek, hayallerimize inanarak evlatlarını bize emanet eden kıymetli ebeveynlerimize de saygılarımızı ve şükranlarımızı iletiyoruz.

Yeni yeni yürümeye başladığımız bu yolda Classest sayesinde öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hayatındaki başarı hikayelerini duymak ve sizlere duyurmak için oldukça heyecanlıyız. 

Bu yazımızı okurken içimizdeki heyecanımıza ve hayallerimize tanık olan siz değerli okuyucularımıza da ayrıca teşekkür ederiz. Siz de sevdiklerinizi bu harika kurslarla tanıştırmaya ne dersiniz?

Photo Credit: Jason Leung on Unsplash